Ovo su najveće laži o penisima

 

Po pitanju muške alatke vlada čitav niz mitova i laži, posebice po pitanju veličine opreme. Stoga je svakako vrijeme da se najveće laži o penisima i raskrinkaju.

Mit: Duljina penisa između 20 i 21 centimetra uobičajena je.
Upravo bi se upravo zbog toga mnogi muškarci trebali osjećati bolje. Ako čujete muškarca da se hvali penisom duljine 20 ili više centimetara, vjerojatno laže. Naime, svega pet posto muškaraca ima penis veći od 20 centimetara, a i to su uglavnom oni iz filmova za odrasle. Činjenica je da više od dvije trećine muškaraca ima penis duljine između 15 i 17 centimetara, piše ezinearticles.com.

Mit: Veličina ženama nije važna, važna je tehnika.
Naime, svakako je važno da znate na koji način upotrijebiti penis, no rijetko tko može povjerovati u to da veličina nije bitna. Činjenica je da što je penis veći, to može dulje i dublje penetrirati, a to je i povezano s većim užitkom za žene.

Mit: Najvažnija je duljina penisa.
Da, naravno da je duljina penisa bitna, no jednako tako je važna i širina. Širina penisa određuje koliko se vagina treba rastegnuti te koliko će stijenke vagine biti stimulirane. Također, znatno je lakše stimulirati klitoris za vrijeme odnosa ako je penis nešto širi.

Mit: Veliki penis od vas automatski čini dobroga ljubavnika.
Ako imate veliki penis, a ne možete za vrijeme seksa izdržati dulje od 30 sekundi, teško da ćete uspjeti dovesti partnericu do vrhunca, bez obzira koliko vam penis bio velik.

Mit: Tablete koje povećavaju penis koje se reklamiraju kasno navečer doista pale.
Krivo! Naime, ne postoji tableta ili neka supstanca koja će vam povećati penis.

Mit: Svakodnevna ejakulacija loše djeluje na spermije.
Prema nedavnom istraživanju objavljenom u časopisu Fertility and Sterility, svakodnevne ejakulacija može oštetiti DNK sperme. Svakodnevno masturbiranje smanjit će broj spermija u ejakulatu, no to vas ne bi trebalo zabrinjavati, osim ako ne pokušavate postati otac.

Mit: Uriniranje sjedećki bolje je za mjehur.
Možda ste čuli da je ćete mjehur bolje isprazniti ako za vrijeme uriniranje sjednete, a upravo to tvrdi i tajlandski ministar. Međutim, stručnjaci vjeruju kako se mjehur sasvim dobro može isprazniti i dok stojite. Prema riječima doktorice Lipshultz, sjedenjem za vrijeme uriniranja stvara se vrlo šiljast kut u uretri pa je stoga čak i preporučljivije stajati.

Mit: Sperma ima nizak udio ugljikohidrata
Iako se velik broj istraživanja bavio proučavanjem zdravstvenih prednosti sperme, izjava da sperma ima nizak udio ugljikohidrata pa da je zato dobra baš i ne pali. Naime, sperma se uglavnom sastoji od fruktoze i enzima, a ugljikohidrati nemaju veze s time.

 

Veliki izbor zanimljivosti o svemu i svačemu "U prolazu"

www.uprolazu.com

 

 

Komentariši