Danas su bogati i slavni, ali nekada su bili . . . .

Danas imaju milijune dolara i uživaju u svjetskoj slavi, neke holivudske zvijezde u prošlosti su bile bez ijednog centa, te bez krova nad glavom.
Tko je to od poznatih nekad jedva spajao kraj s krajem?

Halle Berry

Bond djevojka također se u svojim mladim danima borila s besparicom, pa je tako poznato kako je Berry u svojim ranim dvadesetima u Chicagu neko vrijeme boravila u prenoćištu za beskućnike, jer joj je majka prestala slati novce.

Hilary Swank

Ova dvostruka dobitnica Oscara u dobi od 15 godina živjela je u automobilu. Nakon razvoda roditelja, Hilary se s majkom preselila u Los Angeles kako bi ostvarila glumačku karijeru, a budući da nisu imale novca, spavale su u automobilu. Glumica u intervjuima često ističe kako joj je majka jedna od najvećih životna inspiracija.

Carmen Electra

U "Spasilačkoj službi" trčala je u oskudnom crvenom kostimu mameći muške poglede, no Carmen Electra u svojim dvadesetim godinama okusila je kako izgleda život bez vlastitog doma. Dok je pokušavala izgraditi karijeru u Hollywoodu radila je kao plesačica, a jednog ju je dana opljačkao dečko s kojim je živjela. Kako nije imala od čega platiti stanarinu, glumica je završila u parku s nekoliko kovanica u džepu, pagerom, džepnim nožićem ali i da stvar bude ironična – sa skupocjenim Versaceovim štiklama.

Daniel Craig
I slavni James Bond nije imao sreće kao tinejdžer. Naime, Daniel Craig svojedobno je priznao kako je na samom početku svoje karijere znao prespavati na klupama nekog od londonskih parkova.

Komentariši