Nakon 19 godina saznao da je vjenčan za muškarca

Muškarac iz Belgije traži poništenje braka koji je trajao 19 godina, nakon što je otkrio da je njegova supruga Indonežanka rođena kao muškarac.

Jan i Monica vjenčali su 1993. godine, a on je tek pred nekoliko tjedana saznao da je njegova supruga nekoć bila muškarac koji se podvrgao promjeni spola: "Ja sam je doveo u Belgiju. To nije bilo lako. Belgijski je sud imao ozbiljne dvojbe o autentičnosti njezinog rodnog lista, ali na kraju su ga ipak prihvatili. Mislio sam da je ona atraktivna žena. U potpunosti žena. Nije bilo tragova muškarca", ispričao je za Het Nieuwsblad, prenosi Telegraph.

Ovaj 64-godišnjak i njegova supruga odlučili su ne imati djecu jer je on već imao dvoje iz prvog braka, a Monica je svojeg supruga svaki mjesec varala da ima menstruaciju, upotrebljavajući uloške, kako bi "sakrila istinu": "Niti za vrijeme seksa nisam ništa primijetio", objasnio je Jan.

Godinama su živjeli mirnim životom, dok Monica (48) nije dobila novi posao: "Počela se mijenjati. Moj bi je najstariji sin ponekad susreo u klubu. Počela je nositi provokativnu odjeću, jako kratke suknje i majice, tako da bi joj se u potpunosti vidio trbuh", ispričao je uznemireni suprug. Nakon toga pronašao je poruke od drugog muškarca te je suočio s time u žestokoj svađi koja je završila pozivanjem policije.

"Prijatelj mi je rekao da je čuo da je Monica ustvari muškarac koji je promijenio spol. Nisam mogao vjerovati. Moj je sin čuo slične glasine. Nakon toga sam je pritisnuo uza zid i rekao da znam istinu. Pitao sam je je li muškarac i ona je priznala da je bila na operaciji. Kad me upoznala već je bila žena i zato nije imala potrebu podijeliti sa mnom taj "detalj" iz svoje prošlosti. Svijet mi se srušio. Poludio sam. I tad je došla policija", ispričao je.

Jan je trenutno na liječenju nakon šoka koji je pretrpio, a pokrenuo je sudski proces u kojem traži poništenje braka. Belgijske vlasti zasad mu ne dozvoljavaju da Monicu izbaci iz obiteljske kuće. "Ta je osoba namjerno lagala godinama. Očito je i da je krivotvorila dokumente kako bi dobila boravišnu dozvolu. Djeca, koja su godinama živjela s njom, potpuno su shrvana", ispričala je Janova odvjetnica Liliane Verjauw.

Preporučujemo slijedeće blogove

U prolazu

Zanimljivosti o modi

Zanimljivosti i humor

Zanimljivosti iz svijeta

 

 

Komentariši