Conrad Murray o odnosu s Jacksonom: Mokrio je u krevet, morao sam to čistiti


PRIKAZAN je pedesetominutni dokumentarac o odnosu Conrada Murraya i Michaela Jacksona. Američka televizijska mreža MSNBC otkrila je da je pokojni kralj popa često mokrio u krevet, unatoč činjenici da je imao 50 godina. Osim toga, nagovarao ga je da čisti sobu u kojoj spava. "Piškio je u krevet, nije dobro mirisalo, morao sam to čistiti", rekao je Murray. Kontroverzni doktor smatra da je Jackson mokrio u krevet jer je imao psihičke probleme. Osim toga, kralj popa osjećao se jako usamljen. Rekao je Conradu da mu je on jedini prijatelj.

"Otišao sam kako bi se brinuo o zdravom čovjeku koji je rekao da mu je samo potrebno da ga netko nadgleda"

"Otišao sam kako bi se brinuo o zdravom čovjeku koji je rekao da mu je samo potrebno da ga netko nadgleda. Kada sam se upoznao sa slučajem, osjećao sam se zarobljenim. Imao je jako bliske poznanike, ali mi je rekao da ima samo jednog prijatelja i da sam to ja", nastavio je Murray. U dokumentarcu je Murray ispričao što se točno dogodilo jutra kada je Jackson umro. Rekao je da je Jacksonu dao komadić Propofola kako bi zaspao. Naime, navodno su se tog dana pogoršali njegovi problemi s nesanicom. Murray mu je prije Propofola dao i još neke sedative, a Michael ga je nakon svega preklinjao da mu da mlijeka, jer mu jedino ono pomogne spavati.

Murray tvrdi da je Jackson sam ubrizgao sedativ jer je bio ovisnik

Murray je, prema svojoj priči, na dvije minute napustio sobu kako bi telefonirao. U međuvremenu se nešto dogodilo, a Conrad tvrdi kako je Jackson sam sebi ubrizgao kobnu dozu Propofola, jer je o njemu bio ovisan. Liječnik je nedavno proglašen krivim za ubojstvo iz nehaja, a krajem mjeseca izriče mu se točna kazna. Prikazivanje dokumentarca "Michael Jackson i doktor: Fatalno prijateljstvo", pokušala je spriječiti obitelj legendarnog glazbenika, a kad su shvatili da ne mogu ništa, odlučili su ignorirati isti te na bojkot pozvali i svoje obožavatelje.

 

 

 Komentariši